Kris De Ceulaer

Al sinds mijn vroege jeugd, wilde ik op elk paard een ritje maken en iedere hond even aaien. Mijn passie voor dieren zette zich dan ook verder in de start van de studie diergeneeskunde. Na het afstuderen in 2004, kreeg ik een positie aangeboden als doctoraatsassistente aan de Universiteit van Antwerpen, waar ik in mei 2011 mijn doctoraat in de diergeneeskunde behaalde. Maar tijdens het doctoreren, miste ik het contact met levende dieren en daarom begon ik een 3-jarige opleiding tot dierenosteopaat. Na deze 3-jarige opleiding behaalde ik in juni 2010 met succes het diploma Animal Osteopathy.

Door mijn achtergrond als dierenarts, kan ik diergeneeskundige problemen onderscheiden van osteopatische problemen en werk ik ook in samenspraak met dierenartsen om zo een optimaal resultaat te bereiken.

Bijkomend, heb ik in 2013 een bijscholing gevolgd over neuraaltherapie en biopunctuur. Hardnekkige problemen of zeer pijnlijke problemen kunnen door neuraaltherapie op een andere manier aangepakt worden.

Osteopathie is een vakgebied dat niet stilstaat dus volg ik regelmatig bijscholingen over andere aanverwante topics om op de hoogte te blijven van de evolutie van technieken en om mijn algemene kennis te verbreden.


Zie ook: Osteopathie bij honden en katten

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK