‘Dier&Dorp’ is een bloeiende, goed geëquipeerde dierenartsenpraktijk met 4 dierenartsen en 2 assistentes.

Als team proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. We streven naar de beste behandeling voor ieder dier, rekening houdend met de wensen van elk baasje.En dit alles met het hart op de juiste plaats.

Kwaliteit, daar gaan we voor! Daarom volgen de dierenartsen regelmatig extra opleidingen in verschillende takken van de diergeneeskunde. Daarom hebben we ook een bloedanalyse toestel en een echo toestel aangeschaft, naast ons RX apparaat. Meer en meer richten we ons ook op preventieve geneeskunde. Het merendeel van de onderzoeken, behandelingen en chirurgische ingrepen gebeuren dan ook bij ons in de praktijk. Is er echter gespecialiseerd onderzoek of een ingewikkeldere ingreep nodig, dan verwijzen wij naar specialisten, waar wij nauw mee samenwerken. De oogspecialist en de osteopaat komen zelfs op regelmatige basis langs op onze praktijk!

Onze assistentes Sofie en Rani zijn een echte aanwinst, U kan bij hun afspraken maken, voeding en medicatie aankopen en advies vragen. Ook voor de dierenartsen zijn zij een grote hulp. Zij zijn onmisbaar geworden in dit dynamisch team.

Motto, onze visie en ingesteldheid

Het Team

Patsy

Nancy

Yolanne

Sandra

Sofie

Rani

Kris

Gerlinde

Géraldine

De Praktijk

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK