Gerlinde Janssens

Mijn naam is Gerlinde Janssens. Ik ben afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Gent in 1981 met onderscheiding. Al vanaf toen ging mijn interessegebied uit naar de oftalmologie en in 1992 behaalde ik dan ook mijn Certificate in Veterinary Opthalmology in Groot-Brittanië. Daarnaast ben ik lid van het Belgische oogpanel, de ESVO (European Society of Veterinary Opthalmology) en bestuurslid van AFOV (Association pour la Formation en Opthalmologie Vétérinaire). Jaarlijks neem ik dan ook deel aan het ECVO, ESVO en AFOV congres.


Ik ben ook auteur van verschillende overzichtsartikels en posters en geef zelf geregeld voordrachten over oftalmologie. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar cataract chirurgie bij honden en oogafwijkingen bij konijnen en roofvogels.


Ik ben werkzaam in DAP Kleidal te Hemiksem, samen met 3 andere collega’s, maar daarnaast ben ik ook vaak op verplaatsing. Elke 2de vrijdag van de maand kan u mij dan ook terug vinden in Dier&Dorp om de patiënten met oogproblemen verder te helpen.


www.oog-dierenarts.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK